Muziek Entertainment Tech Lifestyle Random

Xbox 360 Home

383 reacties 8 likes 11114 pageviews
CF
CF

kun je NTSC/U helemaal niet spelen op europese xbox?

heb nooit op region code gelet, ging er eigenlijk vanuit dat je meestal wel amerikaanse games download via piraten baai, maar nu krijg ik een fout region code not supported frown

Like Quote
CF
CF

kan nog niet echt enthousiast worden van het 1e half uur the witchers 2

snap de fuck niet waar het over gaat, en vind t erg vermoeiend om alles wat er gezegd wordt te lezen. te verstaan is dat middeleeuwse accent ook niet echt.

Like Quote
SILENZER
SILENZER

Zijn er hier nog meer mensen die in het verleden wel eens iets op Live met Paypal hebben aangeschaft?

kwam er een paar dagen geleden achter dat er transacties vanuit Microsoft zijn gedaan op mijn paypal, terwijl ik m'n xbox al een jaar niet aangeraakt heb.

Schijnt vaker te gebeuren en MS kan geld van paypal afschrijven zonder dat je daar elke keer toestemming voor hoeft te geven.

So beware!

(geld is trouwens door paypal netjes teruggestort)

Like Quote
Lamain
Lamain

heb je zeker via t dashboard een live abonnement aangeschaft met paypal?

dan word ie volgens mij steeds verlengd tot je m stopzet

daarom bestel ik 1 keer per jaar zon prepaid code

Like Quote
shrz
shrz

http://tweakers.net/nieuws/85693/microsoft-haalt-rtl-xl-eredivisie-live-en-pathe-thuis-naar-xbox-360.html

Quote:

Microsoft is een samenwerking aangegaan met RTL, Eredivisie Live en bioscoopketen Pathé. De drie bedrijven gaan een app maken voor de Xbox 360, zodat hun tv-programma's en films via de console te bekijken zijn. Bij Eredivisie Live en Pathé gaat dat volgens pay-per-view.

Volgens Microsoft kunnen de diensten van de drie Nederlandse entertainmentpartners in de loop van dit najaar en komend voorjaar worden ervaren op de Xbox 360. De drie mediabedrijven hopen in de komende maanden een app beschikbaar te hebben voor de console.

RTL komt met RTL XL, een app waarmee uitzendingen van alle RTL-zenders teruggekeken kunnen worden. Met de app van Eredivisie Live kunnen wedstrijden live bekeken worden, al moet daar per wedstrijd voor betaald worden. Er is daarmee dus geen abonnement nodig om de wedstrijden te kunnen bekijken. Ook Pathé vraagt bij Pathé Thuis, de app van de bioscoopketen, geld per bekeken film. De films zijn ook in hd beschikbaar. Hoeveel het bekijken van een film of wedstrijd kost, is nog niet bekend. Er is een Xbox Live Gold-abonnement nodig om van de apps gebruik te kunnen maken. De Xbox 360 heeft al apps voor YouTube, Dailymotion, Muzu.tv, Wall Street Journal en de Amerikaanse sportkanalen MLB en NBA.

Tegelijk met Windows 8 introduceerde Microsoft SmartGlass, waarmee het mogelijk is om de Xbox 360 te besturen vanaf een tablet of mobiele telefoon. Er zijn SmartGlass-apps voor Windows Phone 8, iOS en Android. Daarmee kunnen ook Xbox 360-apps als die van RTL, Eredivisie Live en Pathé bediend worden.

nice

Like Quote
Aart
Aart

Zoals jullie zien heb ik mijn Xbox naast mijn TV staan en ik wil eigenlijk een betere plek zodat-ie een beetje uit het zicht is. Waar hebben jullie hem staan?

Like Quote

Reageren

meer :) :D :( ;) :o :+ :? :7 :/ :X :N :)) :9 :Y 8) :| :$ :'( :* ;( }:| >:) :P B-) :') :9~ B) :r :*) :O :S (8> O-) :Y) :w :z d:)b :Z }) 8)7 |:( *; -O- ^) 7(8)7 *O* _o_ _O-
Afbeelding uploaden