Muziek Entertainment Tech Lifestyle Random

Turks Voetbal Home

3876 reacties 5 likes 22004 pageviews
Tru
Tru

Doorgedraaide man schiet op spelersbus Fenerbahçe, 'chauffeur dood'

De selectie van Fenerbahçe zal de uitwedstrijd tegen Rizespor (1-5) waarschijnlijk nooit meer vergeten. Een doorgedraaide man schoot na afloop van de wedstrijd op de spelersbus van de Turkse topclub. Er heerst momenteel nog veel onduidelijkheid over het incident.

De spelersgroep was op de terugweg uit Rize, toen een gewapende man de bus liet stoppen. Hij wilde, volgens Turkse media, iedereen doden. Uiteindelijk werd alleen de buschauffeur het slachtoffer. Geruchten gaan dat hij is overleden, maar dat is nog onbevestigd. Wel is zeker dat de spelers ongedeerd zijn.

Het gezelschap werd vervolgens in gepantserde auto's naar het vliegveld van Trabzon gebracht. De lokale politie heeft het gebied afgezet.

Like Quote
amano
amano

gaat wel lekker, bus van Dortmund idem dito

Quote:
De spelersbus van Borussia Dortmund is zaterdagmiddag beschoten. Onbekenden hebben met een niet nader gedefinieerd projectiel een zijraam uit de bus geknald.

Dat meldt de Duitse tv-zender Sport1.

Het schot door de ruit gebeurde tussen 14.00 en 14.30 uur voor het hotel waar de spelers van Dortmund verbleven. Niemand van hen was in de bus toen het incident plaatsvond.

Dortmund speelt zaterdagavond om 18.30 uur de thuiswedstrijd in de Bundesliga tegen Bayern München.

Het is onduidelijk of aanhangers van Bayern bij de aanval zijn betrokken. "Maar een ongeluk kunnen we uitsluiten", aldus een woordvoerder van de politie.

Like Quote
Dirt
Dirt

Valdes dus waarschijnlijk naar besiktas

nou

ik zie het helemaal gebeuren

Afellay gets explanation (english subtitles)

lolg2lolg2lolg2

Like Quote

Reageren

meer :) :D :( ;) :o :+ :? :7 :/ :X :N :)) :9 :Y 8) :| :$ :'( :* ;( }:| >:) :P B-) :') :9~ B) :r :*) :O :S (8> O-) :Y) :w :z d:)b :Z }) 8)7 |:( *; -O- ^) 7(8)7 *O* _o_ _O-
Afbeelding uploaden