Muziek Entertainment Tech Lifestyle Random

R.I.P. SigaarSnor

4 reacties 0 likes 788 pageviews
Patrick
Patrick

Al tijden niet meer op die site gekeken, maar toch een kleine traan. Soms checkte ik die oude filmpjes nog wel eens op Youtube.

Quote:
Voetbal Inside-fansite "SigaarSnor" stopt ermee

SigaarSnor.blogspot.com, sinds 2009 dé fansite van Voetbal Inside (voorheen: Voetbal International), en diens hoofdpersonen, houdt het voor gezien. Dat hebben blogoprichter SigaarSnor en blogauteur OliverVoetbal besloten.

Aanleiding is het feit dat "SigaarSnor" niet kan voldoen aan de wettelijke eisen die gelden bij publicatie van auteursrechtelijk beschermd materiaal. De afgelopen maanden is er met RTL (Voetbal Inside) gesproken over een mogelijke samenwerking, maar beide partijen werden het daarbij helaas niet eens over de voorwaarden.

Video's

De video's op het YouTube-kanaal "SigaarSnor" en het Dailymotion-kanaal van OliverVoetbal, met daarin materiaal van RTL, zijn of worden binnenkort verwijderd. Het volledige video-archief wordt overgedragen aan RTL. Fans van de video's kunnen er daardoor (binnenkort) weer van genieten via voetbalinside.nl, het YouTube-kanaal van Voetbal Inside en/of de Voetbal Inside app.

Dankwoord

We betreuren het dat we ons na acht jaar genoodzaakt zien te stoppen met "SigaarSnor". We willen van de gelegenheid gebruik maken om een ieder te bedanken voor zijn of haar bezoek aan de site.

Doorstart

Er zijn inmiddels serieuze plannen voor een doorstart van "SigaarSnor" (niet meer gerelateerd aan Voetbal Inside). Zodra daarover een definitief besluit is genomen, lees je dat hier natuurlijk als eerste!

SigaarSnor & OliverVoetbal

http://sigaarsnor.blogspot.nl/2017/06/voetbal-inside-fansite-sigaarsnor-stopt.html

-Paul-
-Paul-

misschien wel 1 van de belangrijkste kanalen voor het succes van VI geweest

maar ze zijn nu wel slim zelf bezig met die app en veel filmpjes op youtube

Like Quote
007
007

Jammer. Hij dropte ook altijd die directe .mov link van de VI afleveringen. Copy/paste in VLC en afleveringen terug kijken zonder die fucking gare RTLxl site. RIP

Like Quote

Reageren

meer :) :D :( ;) :o :+ :? :7 :/ :X :N :)) :9 :Y 8) :| :$ :'( :* ;( }:| >:) :P B-) :') :9~ B) :r :*) :O :S (8> O-) :Y) :w :z d:)b :Z }) 8)7 |:( *; -O- ^) 7(8)7 *O* _o_ _O-
Afbeelding uploaden