Muziek Entertainment Tech Lifestyle Random

PSV

7438 reacties 10 likes 59341 pageviews
-Paul-
-Paul-

lolg2 marcel brands

heel jaar zie je hem niet als het slecht gaat

het zit weer mee en monsieur 9 ton salaris zit weer lekker in de voetbalshows

Like Quote
Woensdag
Woensdag
Quote:
Geplaatst door Fidel op 14-01-2011 17:57:40

Rutten geen fan van rapper Depay

Van onze Telesportredactie

LA MANGA - Dat PSV-talent Memphis Depay er een tweede carrière als rapper op nahoudt, is hoofdtrainer Fred Rutten niet ontgaan. Op YouTube zijn diverse videoclips te vinden van de 16-jarige Depay en zijn muzikale vrienden. De muziek van Depay, deze week als stagiair mee op PSV's trainingskamp in het Spaanse La Manga, kan de coach echter maar matig bekoren. "Het is niet wat ik in de auto op weg naar huis zal opzetten.”

Rutten sluit niet uit dat hij de aanvaller uit de A1 van PSV ooit voor de keuze zal stellen. "Als topsporter kun je niet op twee paarden wedden.” Grappend: "Straks wordt hij heel goed en zegt ie 'sorry, ik kan vanavond niet voetballen want ik moet optreden in Paradiso'. Dat kan natuurlijk niet. Maar misschien zeg ik over een tijdje wel 'ga vooral door met rappen'.”

Als voetballer maakte Depay deze week evenwel een betere indruk op Rutten. "Je kunt wel zien dat het een talent is. Hij zakte niet door de ondergrens, misstond hier niet. Wellicht kan hij volgend seizoen door als stagiair bij de A-selectie.

lolg2 lolg2

Like Quote

Reageren

meer :) :D :( ;) :o :+ :? :7 :/ :X :N :)) :9 :Y 8) :| :$ :'( :* ;( }:| >:) :P B-) :') :9~ B) :r :*) :O :S (8> O-) :Y) :w :z d:)b :Z }) 8)7 |:( *; -O- ^) 7(8)7 *O* _o_ _O-
Afbeelding uploaden