Muziek Entertainment Tech Lifestyle Random

NL Penoze Home

5158 reacties 2 likes 539192 pageviews
Tease
Tease
Quote:

Hoe er wordt geacteerd door opsporigsdiensten vind ik persoonlijk niet zo boeiend. Het wordt gepresenteerd als een zege, maar er is wel een dode. Doodgeschoten op de vlucht. In mijn optiek gaat er dan wat mis: als de politie zo goed op de hoogte is, dan moet je verlies van mensenlevens kunnen voorkomen.

Wat ik veel en veel boeiender vind, maar wat niet wordt gedeeld, is de manier waarop de politie op de hoogte is gekomen. Is er getapt? Getipt? Observatie? Ik heb geen aluhoedje, maar zelfs lichte/indirecte uitlokking zou nog kunnen. Daar ben ik benieuwd naar.

Like Quote
monihc
monihc

Hoezo gaat er wat mis als er een dode valt, ondanks dat je zo goed op de hoogte bent? Een kat in het nauw maakt rare sprongen, daar kun je moeilijk op voorbereid zijn.

Like Quote
YoungEnoh
YoungEnoh

Er gaat denk ik eerst wat mis als je een moordenaar uit de gevangenis wil gaan bevrijden met een gehuurdehelikopter. Dat de politie geen uitspraken doet over hoe ze op de hoogte waren lijkt me ook niet meer dan logisch.

Like Quote
TheWatcher
TheWatcher

Het was al zo stil in dit topic de laatste tijd.

Gelukkig hebben Enge Paul and them met dit nieuwe hoofdstuk in de Mocro Mafia weer wat pagga materiaal. Have fun guys. yes

Like Quote

Reageren

meer :) :D :( ;) :o :+ :? :7 :/ :X :N :)) :9 :Y 8) :| :$ :'( :* ;( }:| >:) :P B-) :') :9~ B) :r :*) :O :S (8> O-) :Y) :w :z d:)b :Z }) 8)7 |:( *; -O- ^) 7(8)7 *O* _o_ _O-
Afbeelding uploaden