Muziek Entertainment Tech Lifestyle Random

NL Penoze Home

5158 reacties 2 likes 539194 pageviews
B-life
B-life

Drop hier nieuws, feitjes, documentaires, tips over boeken, artikelen etc.

Quote:
In een auto in Diemen-Noord is zondagochtend een dode man gevonden. Hij zat rechtop achter het stuur. Buurtbewoners hebben tegen AT5 verklaard dat de zijruit van de auto kapot was. Een van hen hoorde rond 04.00 uur schoten in de Rietzangerweg, waar de auto is gevonden. Volgens onbevestigde berichten zou het om Patrick Brisbane gaan, een zogeheten Amsterdamse Beroepscrimineel (ABC'er).

Volgens de buurtbewoner woonde de dode man zelf ook in de straat. Hij zou eerder dit jaar door de politie van zijn bed gelicht zijn door de politie. De politie doet onderzoek naar de dood van de man en heeft een tent over de auto gezegd. De politie heeft alleen bevestigd dat er een dode man is gevonden in een auto.

RTV Noord-Holland haalt buurtbewoners aan die zeggen dat het om Patrick Brisbane gaat.

Brisbane wordt door de politie al jaren in de gaten gehouden omdat hij in verband wordt gebracht met drugshandel. Hij had ooit een café tegenover het oude Ajax-stadion aan de Middenweg. In de jaren negentig gold hij als een goede kennis van Mink Kok.

De naam van Brisbane dook onlangs op in een onderzoek naar cocaïne-importen via de Antwerpse haven, waar ook kickbokser Hesdy Gerges in voor kwam. Brisbane werd in mei 2011 in Antwerpen aangehouden in verband met de import van 128 kilo cocaïne uit Ecuador. Die cocaïne is in een loods in Zandvliet onderschept. Brisbane werd aangehouden in een hotel in de buurt, samen met onder meer de Amsterdammer Lucas B.

Dat onderzoek is overigens uitgegaan als een nachtkaars omdat de Antwerpse rechtbank geen bewijs zag dat Brisbane en B. in verband te brengen waren met de vondst van de 128 kilo.

WaardeVriend
WaardeVriend

"Hij zou eerder dit jaar door de politie van zijn bed gelicht zijn door de politie. De politie doet onderzoek naar de dood van de man en heeft een tent over de auto gezegd."

Schrijver was dronken?

Like Quote
-Paul-
-Paul-

absoluut

die zaak is niet bezig op dit moment

al dacht balrak ook dat het zou meevallen

7 jaar aan zn broek

bad boyyyy

Like Quote
Pais
Pais

Een van die gasten in Badhoevedorp was in 2002 ofzo toch op de vlucht voor de politie een boerderij ingevlucht en had daar dat gezin gegijzeld en de dochters meermalen verkracht? Had al 2 moorden op zn naam ofzo.

2002 he...2012 loopt zo iemand dus al weer vrij rond.

Like Quote
-Paul-
-Paul-

maar dat was niet het dodelijke slachtoffer pais

maar zn broer

zie net beelden van dat huis van brisbane

en daar hing een camera

dus deze liquidatie moet op beeld zijn

Like Quote
-Paul-
-Paul-

maar in zowel vlaanderen als nederland zijn er de laatste weken/maanden een enorm aantal liquidaties

zou misschien te maken kunnen hebben met die enorme partij coke die gepakt is recent

8800 kilo coke

dan zijn er mensen boos

en zeker aangezien brisbane een transporteur is

maarja dat is wel heel makkelijk verbanden leggen hehe

Like Quote
B-life
B-life

In de nieuwe Revu van vorige week stond een politie verhoor van Hari, kwam de naam van Brisbane ook in voor.

Maar nu maken ze er opeens van dat het een vriend van Badr Hari was.

Like Quote
-Paul-
-Paul-

tsjah lachwekkende journalistiek

hari weet wie hij is

dus hij is een vriend lol

maar dit zou het ding zijn

De afgelopen dagen komen er ernstige signalen binnen dat er op dit moment een ware hoofdstedelijke oorlog gaande zou zijn tussen twee rivaliserende Marokkaanse criminele groeperingen en de hen aansluitende periferie. De ene groep zou voornamelijk afkomstig zijn uit Amsterdam-West, de andere uit Amsterdam-Noord. Inzet van deze strijd zouden onder meer belangen in Antwerpen zijn. De taskgroep ZwaCri (team zware criminaliteit) van de politie Amsterdam-Amstelland, zouden met man en macht werken om de door de CIE (Criminele Inlichtingen Eenheid) aangeleverde informatiestroom te verwerken. Concreet zijn er al een aantal arrestaties hierdoor geweest van enkele gangster kopstukken. Evenzo concreet heeft deze oorlog de laatste maanden een aantal doden en gewonden te betreuren gehad. Volgens insiders is de spanning hierdoor in Amsterdam en omgeving om te snijden en worden er nog heel wat gerelateerde geweldsincidenten verwacht.

Like Quote
B-life
B-life
Quote:
Topcrimineel Gwenette Martha droeg een kogelwerend vest toen hij 31 oktober met drie anderen werd aangehouden op de Dam. Twee mannen in zijn gezelschap hadden doorgeladen vuurwapens bij zich. In de woning van Martha's vriendin lag een geweer met afgezaagde loop.

Justitie verdenkt de mannen (27 tot 39 jaar) ervan dat ze een misdrijf voorbereidden. Een metgezel van Martha had een pruik, handschoenen en een zonnebril bij zich. Hij zou een vergelijkbare rugbedekkende tatoeage hebben als de zogeheten tattookillers, een vermoed moordcommando.

De politie heeft bij invallen in woningen van de verdachten professionele apparatuur gevonden om afluisterzenders te detecteren en gsm's of peilbakens te storen. Ook lagen in de huizen volgens de recherche grote bedragen cash geld en dure horloges.

De mannen liepen van de Damstraat richting de Dam. Een agent herkende Martha, waarna de politie hen volgde via camera's. Ze werden aangehouden toen ze volgens de recherche 'heftig stonden te praten en gebaren'.

Officier van justitie Hans Oppe legt een link tussen de verdachte omstandigheden waaronder de mannen werden gepakt en de recentelijke liquidatie van Martha's misdaadpartner Najib Bouhbouh in Antwerpen. Oppe vreest dat de vier represailles voorbereidden. De advocaten van de verdachten noemen dat 'grote onzin'.

In de woningen van de verdachten zijn drie vrouwen en een man aangehouden. Zij zijn weer vrij. Martha en drie anderen zitten nog vast. Hun voorarrest is 16 november met negentig dagen verlengd. Onder de verdachten zijn een Amsterdams-Marokkaanse jeugdvriend van Martha uit De Pijp en een andere getrouwe die hij al lang kent. De verdachte met de tatoeage kent hij minder goed.

En Evert S is natuurlijk ook gepakt laatst.

Like Quote
-Paul-
-Paul-

ze zijn allemaal paranoia en bang

want ze schieten elkaar allemaal af

er lopen wat transporten fout

en zeker als nu de marokkaanse families elkaar gaan bevechten

dan gaat het helemaal los

Like Quote

Reageren

meer :) :D :( ;) :o :+ :? :7 :/ :X :N :)) :9 :Y 8) :| :$ :'( :* ;( }:| >:) :P B-) :') :9~ B) :r :*) :O :S (8> O-) :Y) :w :z d:)b :Z }) 8)7 |:( *; -O- ^) 7(8)7 *O* _o_ _O-
Afbeelding uploaden