Muziek Entertainment Tech Lifestyle Random

NL Penoze Home

4906 reacties 2 likes 385724 pageviews
B-life
B-life

Drop hier nieuws, feitjes, documentaires, tips over boeken, artikelen etc.

Quote:
In een auto in Diemen-Noord is zondagochtend een dode man gevonden. Hij zat rechtop achter het stuur. Buurtbewoners hebben tegen AT5 verklaard dat de zijruit van de auto kapot was. Een van hen hoorde rond 04.00 uur schoten in de Rietzangerweg, waar de auto is gevonden. Volgens onbevestigde berichten zou het om Patrick Brisbane gaan, een zogeheten Amsterdamse Beroepscrimineel (ABC'er).

Volgens de buurtbewoner woonde de dode man zelf ook in de straat. Hij zou eerder dit jaar door de politie van zijn bed gelicht zijn door de politie. De politie doet onderzoek naar de dood van de man en heeft een tent over de auto gezegd. De politie heeft alleen bevestigd dat er een dode man is gevonden in een auto.

RTV Noord-Holland haalt buurtbewoners aan die zeggen dat het om Patrick Brisbane gaat.

Brisbane wordt door de politie al jaren in de gaten gehouden omdat hij in verband wordt gebracht met drugshandel. Hij had ooit een café tegenover het oude Ajax-stadion aan de Middenweg. In de jaren negentig gold hij als een goede kennis van Mink Kok.

De naam van Brisbane dook onlangs op in een onderzoek naar cocaïne-importen via de Antwerpse haven, waar ook kickbokser Hesdy Gerges in voor kwam. Brisbane werd in mei 2011 in Antwerpen aangehouden in verband met de import van 128 kilo cocaïne uit Ecuador. Die cocaïne is in een loods in Zandvliet onderschept. Brisbane werd aangehouden in een hotel in de buurt, samen met onder meer de Amsterdammer Lucas B.

Dat onderzoek is overigens uitgegaan als een nachtkaars omdat de Antwerpse rechtbank geen bewijs zag dat Brisbane en B. in verband te brengen waren met de vondst van de 128 kilo.

DonnieDoezoe
DonnieDoezoe
Quote:
Geplaatst door -Paul- op 29-03-2017 15:59:17

De zes vergismoorden van de afgelopen 3 jaar:

- 8 oktober 2016 De Amsterdamse deejay Djordy Latumahina wordt in zijn zwarte Mini doodgeschoten in de parkeergarage van zijn woning in Amsterdam Nieuw West.

- 28 januari 2015 Bordenwasser Augustine Nyantakyi uit Amsterdam wordt met héél veel kogels omgebracht bij zijn portiekflat in Osdorp. Mogelijk werd hij verward met een crimineel wiens vriendin in dezelfde flat woont.

- 14 januari 2015 Beyhan Demirci rookt een sigaret op haar balkon in Amsterdam Osdorp als ze wordt doodgeschoten. Vermoedelijk had de dader het gemunt op haar schoonzoon.

- 13 juli 2014 Stefan Eggermont wordt in Amsterdam Oost vermoord in zijn Fiat Punto. Een criminele buurtgenoot reed in hetzelfde type auto.

- 20 januari 2014 Mohammed Alarasi uit Amersfoort zou de schuld hebben gekregen van een geripte partij cocaïne, waarmee hij niets mee van doen had. Hij wordt pal voor een sportschool doodgeschoten.

- 1 januari 2014 Rob Zweekhorst uit Berkel en Rodenrijs laat zijn honden uit als hij wordt doodgeschoten. Zijn uiterlijk kwam overeen met de criminele buurtgenoot Rob van den B..

sjah dit krijg je met die goedkope huurmoordenaars van tegenwoordig

Like Quote
Prima
Prima

Vroeger waren er tenminste yugo's die al op hun 13e je moeder kantelde. En op hun 25e je ass doorzeefde en daarna lachend weer thuis kwamen.

Nu zijn het mocro's met een scheef gegroeide rug met een psychische achterstand.

Like Quote
Dolo
Dolo
Quote:
Geplaatst door -Paul- op 29-03-2017 15:59:17

- 20 januari 2014 Mohammed Alarasi uit Amersfoort zou de schuld hebben gekregen van een geripte partij cocaïne, waarmee hij niets mee van doen had. Hij wordt pal voor een sportschool doodgeschoten.

Dat noem ik dan geen vergismoord.. Ze pakten de persoon waar ze op uit waren. Dat het slachtoffer dan niets te maken blikt te hebben met de rip deal en erin is geluisd is natuurlijk wel extra wrang en kapot smerig van degene die erachter zit

Like Quote

Reageren

meer :) :D :( ;) :o :+ :? :7 :/ :X :N :)) :9 :Y 8) :| :$ :'( :* ;( }:| >:) :P B-) :') :9~ B) :r :*) :O :S (8> O-) :Y) :w :z d:)b :Z }) 8)7 |:( *; -O- ^) 7(8)7 *O* _o_ _O-
Afbeelding uploaden