Muziek Entertainment Tech Lifestyle Random

NL Penoze Home

5163 reacties 2 likes 581629 pageviews
B-life
B-life

Drop hier nieuws, feitjes, documentaires, tips over boeken, artikelen etc.

Quote:
In een auto in Diemen-Noord is zondagochtend een dode man gevonden. Hij zat rechtop achter het stuur. Buurtbewoners hebben tegen AT5 verklaard dat de zijruit van de auto kapot was. Een van hen hoorde rond 04.00 uur schoten in de Rietzangerweg, waar de auto is gevonden. Volgens onbevestigde berichten zou het om Patrick Brisbane gaan, een zogeheten Amsterdamse Beroepscrimineel (ABC'er).

Volgens de buurtbewoner woonde de dode man zelf ook in de straat. Hij zou eerder dit jaar door de politie van zijn bed gelicht zijn door de politie. De politie doet onderzoek naar de dood van de man en heeft een tent over de auto gezegd. De politie heeft alleen bevestigd dat er een dode man is gevonden in een auto.

RTV Noord-Holland haalt buurtbewoners aan die zeggen dat het om Patrick Brisbane gaat.

Brisbane wordt door de politie al jaren in de gaten gehouden omdat hij in verband wordt gebracht met drugshandel. Hij had ooit een café tegenover het oude Ajax-stadion aan de Middenweg. In de jaren negentig gold hij als een goede kennis van Mink Kok.

De naam van Brisbane dook onlangs op in een onderzoek naar cocaïne-importen via de Antwerpse haven, waar ook kickbokser Hesdy Gerges in voor kwam. Brisbane werd in mei 2011 in Antwerpen aangehouden in verband met de import van 128 kilo cocaïne uit Ecuador. Die cocaïne is in een loods in Zandvliet onderschept. Brisbane werd aangehouden in een hotel in de buurt, samen met onder meer de Amsterdammer Lucas B.

Dat onderzoek is overigens uitgegaan als een nachtkaars omdat de Antwerpse rechtbank geen bewijs zag dat Brisbane en B. in verband te brengen waren met de vondst van de 128 kilo.

monihc
monihc

Jihadrapper Marouane B. gesneuveld in Syrië

GEPUBLICEERD OP ZATERDAG 2 DECEMBER 2017 13:14

De Nederlandse jihadist Marouane B. is om het leven gekomen in Syrië, zo hebben bronnen laten weten aan aan zijn advocaat, de familie en vrienden van Marouane B. RTL meldt dat de advocaat van de Arnhemmer geen officiële bevestiging heeft kunnen krijgen.

Veldslag

Rapper Marouane B. vertrok in 2013 naar Syrië samen met een andere jongen uit Arnhem, collega-rapper Robbin van D.. Die laatste keerde terug naar Nederland. Volgens de bronnen om het leven gekomen tijdens een veldslag met eenheden van IS, op een onbekende lokatie.

Deir ez-Zor

Op 8 september meldde hij aan familie dat hij zou vertrekken naar het front bij Deir ez-Zor. Daar vochten toen nog eenheden van IS tegen het leger van de Syrische president Bashar al-Assad. Inmiddels is IS daar verdreven in zuidelijke richting, door Koerdische troepen.

Tegen RTL Nieuws verklaarde B. eerder dat hij van plan was een zelfmoordaanslag te plegen en als een martelaar te sterven.

Like Quote
YoungEnoh
YoungEnoh

Als je met de kennis van nu - vooral over valse getuigenverklaringen en valse bekentenissen- dat boek leest lijkt er heel sterk op dat ze hoogstens bij de twee roofmoorden betrokken zijn geweest. Al die zogenaamde hits die ze coor de Turkse maffia zouden hebben uitgevoerd worden alleen bevestigd door totaal ongeloofwaardige verklaringen.

Like Quote

Reageren

meer :) :D :( ;) :o :+ :? :7 :/ :X :N :)) :9 :Y 8) :| :$ :'( :* ;( }:| >:) :P B-) :') :9~ B) :r :*) :O :S (8> O-) :Y) :w :z d:)b :Z }) 8)7 |:( *; -O- ^) 7(8)7 *O* _o_ _O-
Afbeelding uploaden