Muziek Entertainment Tech Lifestyle Random

Jeno - Echte Liefde

57 reacties 0 likes 6864 pageviews
Jeno
Jeno

Tease zo jammer is dat niet, we leven nou eenmaal in een wereld waarin smaken verschillen..

in ieder geval bedankt voor je feedback, & jij ook succes!

...betreft boeken; ''Aantekeningen uit het ondergrondse'' is een ware aanrader!

Like Quote
Tease
Tease

tonymondriana : Ik wist niet dat jij dat was. Super vet ! Strakke spit ook.

Ik vind je aangepaste versie trouwens ook vet.

Vooral hoe je zelf de beat doet, heel knap !

Ga zo door Tony !

machoman de schrik van bilzen veranderde versie
Like Quote
Jeno
Jeno

Wow tonymondriana de schrik van bilden in de building..

Ben jij niet al getekend, of alles in eigen beheer?

Tease daar zou ik niet zo gauw op rekenen, eerst ff weten hoe hij klinkt

met effecten (zoals autotune,melodyne,delay,galm,flanger,chirus etc)

Like Quote
Tease
Tease

Jeno : Ik denk dat de schrik van Bilden een stuk beter klinkt met effecten zoals Autotune, Melodyne, delay, galm, flanger en chorus. Zoals ik al zei: je moet het alleen gebruiken als het nodig is. Ik denk dat het bij hem wel nodig is.

Like Quote
Woensdag
Woensdag
Quote:
Geplaatst door Tease op 15-08-2017 23:06:04

Ik vind het niet zo tof klinken. Jammer is dat, want ik vind het wel potentie hebben. Ik vind nanelijk dat je effecten (zoals autotune,melodyne,delay,galm,flanger,chirus etc) alleen moet gebruiken als iets er om vraagt, als het nodig is zeg maar. Nu klinkt het hele gesausd met effecten, terwijl sommige tracks dat helemaal niet nodig hebben. Overdaad schaadt. Zonde vind ik dat, want ik vind het vermoeiend om dan alles af te luisteren. Het lukt gewoon niet.

Zet al die troeo eens uit. Je stem heeft dat niet nodig, het leidt alleen maar af van wat je wil zeggen. Verleg de aandacht. Laat de muziek om jou draaien, niet jij om de muziek. Anyway: succes. Ik ga je voorlopig niet boeken.

niet gelezen

Like Quote
Patrick
Patrick

Luister naar Salarimangz. Hij is een vader van twee kinderen, luistert naar Brainpower en vertelt graag over lang geleden, toen rappers nog strak konden spitten.

Like Quote
Tease
Tease
Quote:
Geplaatst door Patrick op 19-08-2017 12:12:44

Luister naar Salarimangz. Hij is een vader van twee kinderen, luistert naar Brainpower en vertelt graag over lang geleden, toen rappers nog strak konden spitten.

Ik zie hem zo zitten. Gehurkt aan een kampvuur, samen met collegas op een verlaten rangeer terrein voor zijn heftruck, tranen over zijn wangen, blikje lauw bier erbij. Herinneringen ophalen.

Like Quote
Patrick
Patrick

Ik niet. Ik zie hem als een hippe jonge vader met een baby in een draagzak.

Hij is trots op waar hij vandaan komt, maar is wel veranderd. Hij is nu een echte man, maar mensen zonder kinderen begrijpen hem niet. Vrijgezellen haten hem. Vinex woning in een forenzenstad, huiskamer vol speelgoed en spullen met inspirerende quotes. Soms gaat hij naar een feestje met oude vrienden waar ze muziek uit de jaren '90 en '00 draaien. Dan drinkt hij bier.

Like Quote

Reageren

meer :) :D :( ;) :o :+ :? :7 :/ :X :N :)) :9 :Y 8) :| :$ :'( :* ;( }:| >:) :P B-) :') :9~ B) :r :*) :O :S (8> O-) :Y) :w :z d:)b :Z }) 8)7 |:( *; -O- ^) 7(8)7 *O* _o_ _O-
Afbeelding uploaden