Muziek Entertainment Tech Lifestyle Random

Hoeslaken

27 reacties 0 likes 1532 pageviews
Pragmatisch
Pragmatisch

M'n moeder heeft mij een hoeslaken "cadeau' gedaan.

Ze vroeg naar de maten van m'n matras en ik zei 210 lang. Maar zij heeft 220 gekocht, omdat zogenaamd 210 moeilijk te vinden was.

Ik heb het hoeslaken om.mijn matras gedaan en vind hem.toch te groot. Het ligt toch minder lekker nu ik weet dat het hoeslaken 10 cm te lang is.

Wat moet ik nu doen?

Het hoeslaken teruggeven aan m'n moeder en zeggen dat ik 210 wil, dat is moeilijk doen over 10 cm. Ik doe wel vaker zo.Moeilijk. Heb bewondering voor mensen die dit soort dingen niks kan schelen en het hoeslaken gewoon gebruiken, ondanks 10 cm lengte verschil. Tuurlijk kan je het hoeslaken wassen en in de droger doen en dan hopen dat hij daarna wel past. Maar dat is ook.nog maar te bezien en omslachtig. Plus daarna kan is het hoeslaken niet meer om te ruilen.

pacetwo
pacetwo

Gewoon naar de klereturk gaan en 10 cm er af laten halen kost 7,50 en niks tegen je moeder zeggen, ze heeft het al moeilijk genoeg met een autistische zoon.

Like Quote
ster
ster

Maar wat hebt ge nu met die laken gedaan swa! Hou ons niet in spanning mattie! Zo spannend! Ik kan er gewoon niet van poepen! En ik zit nog wel op de wc!

Like Quote

Reageren

meer :) :D :( ;) :o :+ :? :7 :/ :X :N :)) :9 :Y 8) :| :$ :'( :* ;( }:| >:) :P B-) :') :9~ B) :r :*) :O :S (8> O-) :Y) :w :z d:)b :Z }) 8)7 |:( *; -O- ^) 7(8)7 *O* _o_ _O-
Afbeelding uploaden