Muziek Entertainment Tech Lifestyle Random

Het Stefano Denswil home

167 reacties 0 likes 28281 pageviews
monihc
monihc

Omdat Stefano Denswil toch in sommige harten doorleeft, maar dat niet zo nodig meer in het Ajax home gepost hoeft te worden, is in goed overleg met Stefano zelf, dit home opgericht

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Dirt: go your gang

-edit: plaatjes gefixed

Mayne
Mayne

Boskamp tipt Blind: ‘Blijkbaar vinden ze België nogal ver rijden in Zeist’

Dinsdag, 17 mei 2016 om 08:55

Stefano Denswil kroonde zich afgelopen zondag tot kampioen van België en in het beslissende duel met Anderlecht stond de 23-jarige verdediger negentig minuten lang op het veld. Denswil heeft zich volgens Johan Boskamp goed ontwikkeld.

“Als hij deze vorm vasthoudt, zou hij wel eens de kans in Oranje mogen krijgen, maar blijkbaar vinden ze België nogal ver rijden in Zeist. Dat was eerder ook al zo met Ryan Donk. Die deed het hartstikke goed bij Club, maar kwam nooit in aanmerking voor Oranje”, aldus Boskamp in een interview met De Telegraaf.

Denswil maakte in januari 2015 de overstap van Ajax naar Club en speelde tot op heden 45 wedstrijden voor Blauw-Zwart. Daarin kwam de voormalig jeugdinternational tot drie treffers.

Like Quote
Dirt
Dirt

Las het ja.

Weet nou niet of ik de discussie moet aangaan met de "voetbalexperts" hier op melf of de eer aan m'n zelf moet houden.

Dat laatste dan maar gezien Fano met z'n voeten praat.

Like Quote
monihc
monihc

Fanootje doet het gewoon goed dit jaar bij Brugge, vind ik ook mooi om te zien hoor.

Maar, ik blijf achter de actie van Ajax staan: We willen verlengen, maar jij wilt garanties die we niet kunnen geven.

Ok, doei.

Like Quote
-Paul-
-Paul-

leuk wonen?

lol maar zou een prachtige stap zijn voor hem

laten we hopen dat het lukt brugge schijnt een goed contact te hebben met Monaco dus lets go

Like Quote
Dirt
Dirt

Ja, beetje met Max Verstappen chillen, young rich & famous. Misschien dat Blind hem nu ook wel een keertje ziet spelen.

Like Quote
YoungEnoh
YoungEnoh

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=310506

‘Niet fitte’ Denswil gooit met Instagram-video olie op het vuur

Maandag, 7 augustus 2017 om 23:29

Stefano Denswil heeft maandag duidelijk gemaakt dat hij fit is, verwijzend naar zijn absentie zondag in de competitiewedstrijd tussen Club Brugge en Eupen (3-1). Volgens de club was de 24-jarige verdediger niet fit genoeg om in actie te komen, ook al was er op voorhand niets bekend over een blessure bij de ex-speler van Ajax.

Denswil plaatste maandag op Instagram een video waarin hij een zware autoband optilt en wegduwt. Tot slot toont hij nog even zijn bokskwaliteiten. "Volgens mij ben ik gewoon fit", stelde Denswil met een knipoog. Trainer Ivan Leko kreeg zondag volop vragen over de afwezigheid van Denswil én José Izquierdo. Beiden azen op een transfer. "We zullen zien hoe hun blessures evalueren", zo beweerde de oefenmeester.

Denswil miste geen minuut van de eerste drie officiële duels van het seizoen. In de eerste Champions League-wedstrijd tegen Medipol Basaksehir maakte hij bovendien twee doelpunten. Hamburger SV toonde interesse, maar verlegde de aandacht toch naar een ander soort verdediger. Het contract van Denswil loopt medio 2020 ten einde.

Like Quote

Reageren

meer :) :D :( ;) :o :+ :? :7 :/ :X :N :)) :9 :Y 8) :| :$ :'( :* ;( }:| >:) :P B-) :') :9~ B) :r :*) :O :S (8> O-) :Y) :w :z d:)b :Z }) 8)7 |:( *; -O- ^) 7(8)7 *O* _o_ _O-
Afbeelding uploaden