Muziek Entertainment Tech Lifestyle Random

Het Grote Film Topic

26514 reacties 56 likes 204039 pageviews
Pais
Pais

als het er nou nog goed uit zou zien, het grappig zou zijn, het spectaculair zou zijn, er lekkere wijven in zouden spelen etc. dan misschien een magere 5.5

Maar dat alles ontbreekt, en als er dan ook een verhaal ontbreekt, de acteurs kut zijn en het gewoon op de lachspieren werkt omdat het zo nep is, dan kan ik er niet meer dan een 1.5 van maken.

Like Quote
Mr-O
Mr-O
Quote:

Vorige pagina...

Quote:
Geplaatst door Mr-O op 10-10-2016 14:31:12

Deze was bovenverwachting echt keihard

Quote:
Geplaatst door Mr-O op 10-10-2016 15:47:13

[...]

Toen ik de samenvatting ging lezen dacht ik al de hele film te weten aan de hand van de Hollywood cliches. Toen ik de trailer een stukje keek was ik ook nog niet overtuigd hoewel er wel een lekker sfeertje werd gezet.. Toch maar gekeken naar de metascore op IMDB en alles hoger dan een 7 geef ik bij twijfel een kans.

Absoluut geen spijt. De sfeer is keihard. Het verhaal zit fucking goed in elkaar. De acteurs spelen next level overtuigend. Paar heerlijke schrik momenten en geen (of echt heel weinig) voorspelbare Hollywood inkoppertjes.

Aanrader gewoon.

Like Quote
Your-Humble-Narrator
Your-Humble-Narrator
Quote:
Geplaatst door manolo op 24-10-2016 11:22:38

Enemy (Jake Gyllenhaal)

Toffe film.

Quote:
Geplaatst door Dirt op 24-10-2016 12:11:55

Prisoners is ook gewoon een meesterwerk zeg hey.

Denis Villenueve is een baas van een regisseur. Ik kijk uit naar arrival en als iemand een vervolg op Bladerunner kan maken dan is hij het. Ik had zo'n slecht gevoel bij dat Bladerunner vervolg totdat ik las dat hij hem ging maken met medewerking van Ridley Scott.

Like Quote
Dirt
Dirt

Precies mijn gedachten.

Was echt bang dat ze het zouden verneuken. Die donkere, mistige, stoffige, neon setting is zo belangrijk en zo precies in balans met de film. Sowieso vertrouw ik Ridley op het decor. Helemaal na Prometheus.

Like Quote

Reageren

meer :) :D :( ;) :o :+ :? :7 :/ :X :N :)) :9 :Y 8) :| :$ :'( :* ;( }:| >:) :P B-) :') :9~ B) :r :*) :O :S (8> O-) :Y) :w :z d:)b :Z }) 8)7 |:( *; -O- ^) 7(8)7 *O* _o_ _O-
Afbeelding uploaden