Muziek Entertainment Tech Lifestyle Random

Duurste single

21 reacties 0 likes 2219 pageviews
ster
ster

Eddy Ra kondigt debuutalbum Eindeloos Genot en de duurste single ooit aan

Eddy Ra maakte furore met de mannen van Ecktuh Ecktuh en was te horen op tracks met o.a. Winne en U-Niq. Nadat hij korte tijd buiten beeld verdween keerde hij terug met nummers als MMA, Gemiste Kansen, Renaissance met Hef en Tatoeage met Neenah. Nu lijkt het eindelijk tijd voor zijn debuutalbum Eindeloos Genoot. Op zijn Instagram geeft de Rotterdammer aan dat de plaat te bestellen is. Daar zien we dat de plaat 11 tracks zal tellen en zien we ook gelijk welke nummers dit zullen zijn.

Ook laat hij weten dat hij de duurste single ooit gaat uitbrengen. Van de single De Geheime Leer worden 20 stuks uitgebracht worden die gepaard gaan met een certificaat van echtheid en een ceremoniële overdracht. Voor 5000 euro is de single van jou.

Tracklist:

1. Intro

2. Schizofrene Verlangens

3. Grenzeloze Wereld

4. Loslaten

5. Eenzame Hoogte

6. Tatoeäge ft. Neenah

7. Renaissance ft. Hef

8. Denkbeeldige Oorlog

9. Gevleugelde Paarden Interlude

10. Messiaanse Gedachten

11. MMA

Your-Humble-Narrator
Your-Humble-Narrator

We waren een aantal jaren geleden nog niet ready voor Eddy Ra aldus Winne, maar ik denk dat hij nu meer overkomt als mosterd na de maaltijd. Of ze hebben natuurlijk elke track aangepast en er een trap beat onder gegooid met wat auto-tune hooks.

Like Quote
CF
CF

hij is arrogant genoeg om het er voor te vragen

wel ontzettend kut

101Barz - Wintersessie 2013/2014 - Eddy Ra
Like Quote

Reageren

meer :) :D :( ;) :o :+ :? :7 :/ :X :N :)) :9 :Y 8) :| :$ :'( :* ;( }:| >:) :P B-) :') :9~ B) :r :*) :O :S (8> O-) :Y) :w :z d:)b :Z }) 8)7 |:( *; -O- ^) 7(8)7 *O* _o_ _O-
Afbeelding uploaden