Muziek Entertainment Tech Lifestyle Random

Dusseldorf

27 reacties 0 likes 9927 pageviews
Yaga
Yaga

Dusseldorf he, is dat wat? Kan je daar een beetje leuk bier drinken en uitgaan?

Of weten jullie leukere steden in het westen van Duitsland?

Fidel
Fidel

is echt gezellig met je boys, je hoeft niet eens te neuken. gewoon lekker in de jacuzzi beetje zuipen. ze hebben ook totaal geen haast ofzo lolg2

Like Quote
Fidel
Fidel

Toen ze mij hier naar toe brachten, die vrienden van mij, was ik zo bang als de dood voor een ontmoeting met een bekende, maar de angst was niet van lange duur, want ik dronk plastic bekers whisky in de auto tegen die onzinnige vrees, die zo groot was, dat ik de gevoelens verlamde door de fles in een onzinnig hoog tempo leeg te drinken. De chauffeur, iemand die ik vannacht voor het eerst heb ontmoet, hielp me met het ledigen van de fles en reed met een rotvaart over de Duitse autobahn. Harder kon welhaast niet, wat me tijdens de reis tevreden stemde, want ik wilde deze nacht snel achter de rug hebben.

We lopen door het Duitse bordeel, allemaal gekleed in enkel een boxershort - dat is het kledingvoorschrift in deze Teutoonse hoerenkast. Don, de paljas van de groep, ziet als eerste een temeier naar zijn gading. Hij loopt haar kamer in, vraagt in het Engels om haar gage en verdwijnt achter de opengevouwen deur. Als hij eenmaal binnen is, valt de deur dicht met een doffe knal. De andere jongens lachen, ze kennen zijn ijver in dit soort gelegenheden. De chauffeur is timide, lijkt het, of hij baalt dat hij niet bij haar naar binnen mocht, dat kan ook. Ik sjok achter mijn vrienden aan, en merk dat ik onvast loop. Zij houden halt bij de eerste kamer op de tweede verdieping. We loeren naar binnen.

Op het bed ligt een meisje van amper achttien, ze is gekleed in gifgroene lingerie, heeft heur haar opgestoken en staart ons aan met ogen die ze amper geopend krijgt. Ze moet stoned of moe zijn. Misschien is ze het allebei wel. 'Is het een Ottomaan?' vraagt Alexander, die een onbestemde voorliefde heeft voor Turkse meisjes. Ik taxeer de verschijning op het bed. Ze zou zomaar van Bulgaarse afkomst kunnen zijn, denk ik, om vervolgens de kamer in te lopen. 'Where are you from?' vraag ik de hoer. Er volgt een stilte. Ik kijk over mijn schouder naar mijn kompanen, die zich verkneukelen om mijn stoutmoedigheid. Alleen de chauffeur kijkt weer uit zijn ogen alsof hij zojuist in zijn broek heeft gekakt. Maar veel tijd heb ik niet om daarover na te denken.

Zij stuift van het bed en begint mij hevig gesticulerend uit te schelden in het Turks. Ze verwijt me dat ik in een vreemde taal tegen haar praat, terwijl het overduidelijk is dat zij en ik dezelfde nationaliteit hebben - al doe ik nog zo mijn best om dat te verhullen, volgens haar. Tijdens haar scheldkanonnade verzekert zij mij dat mijn moeder hetzelfde beroep uitoefent als dit hoorndolle en ongelooflijk brutale wicht. Ik staar naar haar tieten, die er, eerlijk is eerlijk, best mogen zijn. Dan valt mijn aandacht op haar babyblauw geverfde teennagels. De details maken een vrouw compleet. Ze staakt na een paar minuten haar stortvloed aan onsympathieke verwensingen, vooral omdat ik geen weerwoord geef, denk ik, en ademt hevig uit.

Dan kijkt ze naar mijn blote bast, voelt aan mijn boxershort en streelt mijn haar. In het Turks zegt ze dat ik anders ben dan alle andere Turken, want ik scheld haar niet uit. Ik staar in haar ogen en glimlach. 'Het is een Turk, hè?' vraagt Alexander ineens. 'Ja, hè? Of is het zo'n Roemeens wijf dat toevallig ook Turks spreekt?' Ik loop naar de deur van de kamer en bevestig mijn vrienden dat ze Turks is. Alexander overtroeft de rest in snelheid, begint te onderhandelen in zijn beste Duits en verdwijnt achter de gesloten deur. De wandeling werkt ontnuchterend in dit bordeel, vooral omdat de organisatie heeft verzuimd een bar in te richten. Maar daar zullen praktische redenen voor zijn.

Iets verderop stuiten we op een Pools hoertje, dat heel uitdagend in de deuropening van haar peeskamer staat. Ik heb veel prostituees gezien in mijn leven, incidenteel als bezoeker doch vaker als passant van de Bokkingshang in Deventer, de hoerenbuurt, omdat ik in de aanpalende wijk woon. Zo nu en dan zie je een exemplaar van wie je denkt, dat ze evengoed fotomodel had kunnen zijn. Dit hoertje is van dat slag. Zij kijkt ons aan met een wulpse blik en maakt een uitnodigende vingerbeweging. David denkt niet lang na. Hij is het type dat vijf keer per dag verliefd wordt op een meisje, een beetje als ik. Ik geloof dat hij weer verliefd is.

De jongen die ons hierheen heeft gereden, met wie ik gemeenschappelijke vrienden heb, straalt weinig goede zin uit. 'Wat is er?' vraag ik derhalve. Hij overdenkt zijn woorden zichtbaar, slaakt een zucht en sukkelt heel langzaam door de hal. 'Ik heb eigenlijk helemaal geen zin om ergens naar binnen te gaan. Ik heb een zwangere vriendin.' Ik laat zijn woorden op mij inwerken. 'Maar je bent niet verplicht om ergens naar binnen te gaan,' antwoord ik vervolgens, 'ik ben ook meer een kijker.' Er verschijnt een lach op zijn gezicht, hij is kennelijk gerustgesteld.

Nadat de chauffeur en ik de vier verdiepingen van het hoerenhuis hebben afgestruind, besluiten we buiten in een kiosk wat bier te kopen. We zetelen op de stoeprand voor het bordeel en kijken een beetje landerig voor ons uit, zonder veel te zeggen. David keert als eerste terug. Kort daarop verschijnt ook Alexander, die honderduit vertelt over zijn nieuwe Turkse geliefde, die hij mocht beffen met een lapje. Als Don zich na een half uur voegt bij ons, besluiten we huiswaarts te keren. Ik zit achterin, kijk in de binnenspiegel en knipoog naar de chauffeur. Er komt een nieuwe fles whisky tevoorschijn. Iedereen drinkt, behalve hij.

Like Quote
Fidel
Fidel

Don, de paljas van de groep, ziet als eerste een temeier naar zijn gading.

dat van die boxershort dresscode is een leugen trouwens

ik ben hier met m'n voetbalteam geweest op kosten van de sponsor, onvergetelijk.

Like Quote

Reageren

meer :) :D :( ;) :o :+ :? :7 :/ :X :N :)) :9 :Y 8) :| :$ :'( :* ;( }:| >:) :P B-) :') :9~ B) :r :*) :O :S (8> O-) :Y) :w :z d:)b :Z }) 8)7 |:( *; -O- ^) 7(8)7 *O* _o_ _O-
Afbeelding uploaden