Muziek Entertainment Tech Lifestyle Random

Dictator Erdogan

359 reacties 0 likes 28894 pageviews
Pais
Pais

Wat is er mis met die Erdogan? Gaat een welvarend en modern land terug het stenen tijdperk in meppen? Deze man maakt zich steeds onmogelijker in mijn ogen. Wat een totaaldebiel.

Turken van Melf wat vinden jullie van die gast? Vooral na het schofferen van die overleden jongen van 15 en nu dit. Is deze man uit op absoluut dictatorschap? Zou je dat willen voor Turkije?

Onder meer Pieter Omtzigt en Neelie Kroes hebben zich op Twitter negatief uitgelaten over de blokkade van Twitter door de Turkse premier Erdogan, die overigens weinig effect blijkt te hebben. Ook president Gül is tegen.

12.40 Het aantal tweets van Turkse twitteraars is niet afgenomen, meldt het ANP op basis van de Turkse krant Hüriyet Daily. Twitter liet eerder al weten dat de blokkade gemakkelijk te omzeilen is.

11.18 De Turkse president Gül noemt het blokkeren van sociale media "onacceptabel". Wanneer privacy wordt geschonden, kunnen wat betreft Gül enkel individuele internetpagina's worden geblokkeerd, schrijft het ANP.

Erdogan zei donderdagavond Twitter te willen "uitroeien" en een gerechtelijk bevel te hebben voor zijn actie. "Het kan me niks schelen wat de internationale gemeenschap zegt, ze zullen de kracht van de Turkse republiek zien", voegde hij daaraan toe.

Volgens het Turkse ministerie van Algemene Zaken heeft Twitter een rechterlijke uitspraak om enkele links te verwijderen genegeerd. Daarom zit er volgens het ministerie "niks anders op" dan Twitter te blokkeren, schrijft het ANP.

Twitter heeft laten weten de blokkade nog niet te kunnen bevestigen en is een onderzoek begonnen. Het bedrijf publiceerde ook een bericht waarin staat dat Turken via berichten op hun telefoon Twitter gewoon kunnen gebruiken.

Dirt
Dirt

Als 74% van de helft al ja heeft gestemd vind ik het nog veel. Maar goed, vraag hen eens wat er allemaal in de wet gaat gewijzigd worden.

Like Quote

Reageren

meer :) :D :( ;) :o :+ :? :7 :/ :X :N :)) :9 :Y 8) :| :$ :'( :* ;( }:| >:) :P B-) :') :9~ B) :r :*) :O :S (8> O-) :Y) :w :z d:)b :Z }) 8)7 |:( *; -O- ^) 7(8)7 *O* _o_ _O-
Afbeelding uploaden