Muziek Entertainment Tech Lifestyle Random

Boete snelweg

138 reacties 0 likes 2429 pageviews
Rayuka
Rayuka

Werd gisteren aangehouden door een undercover op de snelweg, hij had eigenlijk men rijbewijs moeten invorderen zei die maar hij had me geklokt op 158.

hoe hoog is die boete? 200 ofzo las ik op internet.. Hij was trouwens alleen moeten ze niet met zen 2en zijn?

wel geluk gehad want had 210 op de tellershutup

khalid
khalid
Quote:
Een andere bestuurder, een bekende van de politie, weigerde mee te werken. Een 'psychomotorische test' (oordeel op basis van observaties zoals pupilgrootte, motoriek en alertheid) leverde niet genoeg aanknopingspunten op om de man desondanks als verdachte bestuurder van de weg te halen. Hij mocht weer achter het stuur, zij het met een boete van 230 euro voor de weigering speekseltest op zak.

Nooit geweten dit, dacht dat je verplicht was mee te werken. Maar als je dus geblowed hebt, standaard weigeren en 230 euro boete betalen, altijd beter dan rijbewijs inleveren.

Like Quote
tonymondriana
tonymondriana

En de volgende ochtend om een uur of half acht stapt hij in de auto naar zijn werk. Dan heeft de man een probleem, legt de agent hem uit, want de THC is op dat tijdstip nog niet uit zijn bloed verdwenen en kan zijn verkeersdeelname nog beïnvloeden. ,,Bij het Centraal Bureau Rijvaardigheid zullen ze wel even met u willen praten over uw gebruik."

Dit is zo nep he

Like Quote
Mayne
Mayne

volgens mij wordt je rijbewijs achteraf dan alsnog ingenomen

weigeren van een drugstest

wel faya als je savonds een jtje rookt en de volgende dag vroeg de weg op moet

Like Quote
Rohin
Rohin

En beinvloed een korte nacht je rijvaardigheid ook? Beter ook op testen en boetes uitdelen. Alle nieuwe papa's met gebroken nachten van de weg plukken.

De invloed van een jointje de avond ervoor is toch 0,1% op het rijgedrag van de volgende morgen ofzo.

Maar gelukkig is de aangifte bereidheid in NL 20% en komen wel 18% van die 1 op de 5 zaken tot een vervolging in 2017. Gelukkig ligt de focus weer op verkeersdelicten en gaan we mensen die een telefoon vasthebben in de auto in de bak gooien.

Mooi land dit.

https://static0.persgroep.net/volkskrant/image/89b5dfb1-2489-448f-8898-73602b8f6dfc?width=664&height=374

Like Quote
khalid
khalid
Quote:
Geplaatst door Mayne op 09-03-2018 09:45:31

volgens mij wordt je rijbewijs achteraf dan alsnog ingenomen

weigeren van een drugstest

wel faya als je savonds een jtje rookt en de volgende dag vroeg de weg op moet

Vind er niet zoveel duidelijke info over, alleen een artikel van omroep Gelderland, maar dat van mij komt ook gewoon van de media.

Als je bij weigering je rijbewijs per definitie kwijt bent, is het vreemd dat die man gewoon mag doorrijden en later alsnog zn rijbewijs ingevorderd word, vorder het dan meteen. Maar het zou ook vreemd zijn als je gewoon kan weigeren en een standaard boete krijgt.

Ik ga er voorlopig maar vanuit dat je beter niet kan weigeren, zo nog even verder zoeken.

Like Quote
khalid
khalid

Dit is dan wel weer interessant.

Quote:
Er zijn omstandigheden denkbaar die ervoor kunnen zorgen dat het speekselonderzoek dient te worden afgebroken, bijvoorbeeld indien de bestuurder moet braken. In artikel 8 lid 3 van het Besluit is daarom bepaald dat, wanneer het afnemen van speeksel niet heeft geleid tot een geldig resultaat, de opsporingsambtenaar het speekselonderzoek nog ten hoogste een keer kan herhalen. Met een geldig resultaat wordt bedoeld dat het onderzoek een testresultaat heeft opgeleverd, hetzij positief, hetzij negatief. Met een negatieve uitslag wordt bedoeld dat het onderzoek geen indicatie geeft voor drugs- of geneesmiddelengebruik door de verdachte.

Dus gewoon kotsen, blijkbaar beïnvloed dat die test dusdanig dat ie niet meer bruikbaar is.

Like Quote
khalid
khalid

Ja, niet doorvertellen maar gaat zelfs verder dan dat, ik heb samen met de cia kanker ontwikkeld, was eigenlijk bedoeld om alleen Afrikanen en Aziaten mee te treffen, maar door een onvoorziene complicatie is het een beetje uit de hand gelopen.

Like Quote
-Paul-
-Paul-

het is gewoon complete waanzin die drugstest

pilletje in het weekend pakken en 4 dagen later nog positief testen

als je echt knetter gaat en je ligt 2 uurtjes op de bank ben je weer scherp

maar je mag 8 bier drinken 5 uurtjes wachten en je komt door een blaastest

helemaal koekeroend

Like Quote

Reageren

meer :) :D :( ;) :o :+ :? :7 :/ :X :N :)) :9 :Y 8) :| :$ :'( :* ;( }:| >:) :P B-) :') :9~ B) :r :*) :O :S (8> O-) :Y) :w :z d:)b :Z }) 8)7 |:( *; -O- ^) 7(8)7 *O* _o_ _O-
Afbeelding uploaden