Muziek Entertainment Tech Lifestyle Random

Bitcoin

7270 reacties 0 likes 172851 pageviews
Mikeb
Mikeb

https://btc-e.com

https://bitonic.nl/

http://www.coinwarz.com/cryptocurrency

https://mcxnow.com/exchange/LTC

Ook bitcoins of litecoins kopen?

1. Open een account op www.btc-e.com

2. Ga rechtsboven naar "Finances"

3. Klik naast BTC op "Deposit"

4. noteer het bitcoin adres

5. ga naar www.bitonic.nl en koop (mits voorraadig) een of een gedeelte van een bitcoin. Vul je telefoonnummer in, vul de activatiecode in die je krijgt via een sms.

6. vervolgens vul je bij adres het adres in dat je bij btc-e.com hebt genoteerd en rond de betaling af.

Je hebt nu een bitcoin gekocht, het duurt ongeveer 20 minuten tot een uur voor dat de bitcoin op je btc-e.com account is verschenen. Zodra hij is aangekomen kun je hem op btc-e.com ruilen naar Litecoin of je kunt de bitcoin behouden.

Quote:
meest accurate LitecoinChart > http://bitcoinwisdom.com/markets/btce/ltcusd

meest accurate Bitcoin Chart > http://bitcoinwisdom.com/markets/btce/btcusd

khalid
khalid

Ik noemde je ezel om je vergelijking met aandelen. Meeste wat ik toen zei is wat genuanceerder geworden. Maar vergelijking met aandelen vind ik nog steeds totale bull shit.

Dat ik je meteen ook maar ezel noemde was een beetje overdreven en nergens voor nodig, excuus. Dat het een zeepbel is geloof ik ook nog steeds. Dat er veel piramide spel achtige shit bijzit,geloof ik ook nog steeds.

Maar de techniek en eventuele praktische toepassingen die daar in de toekomst uit kunnen vloeien, daar geloof ik o wel in.

Like Quote
diosmio
diosmio

goed filmpje.

idd meeste mensen zeiken meteen af. "je moet alles eraf halen want er gaat een dag komen dat het allemaal niets waard is" "blablabla nooit lukken"

bye

Like Quote

Reageren

meer :) :D :( ;) :o :+ :? :7 :/ :X :N :)) :9 :Y 8) :| :$ :'( :* ;( }:| >:) :P B-) :') :9~ B) :r :*) :O :S (8> O-) :Y) :w :z d:)b :Z }) 8)7 |:( *; -O- ^) 7(8)7 *O* _o_ _O-
Afbeelding uploaden