Muziek Entertainment Tech Lifestyle Random

Asus introduceert ultradunne Zenbook Prime

19 reacties 0 likes 88 pageviews
Patrick
Patrick

De Zenbook Prime is het nieuwe topmodel ultrabook van Asus met een 13.3" full HD IPS scherm.

De Zenbook Prime is slechts 3mm dik aan de voorkant en dat loopt op tot 9mm aan de achterkant. Ondanks het lichte ontwerp is Asus er toch in geslaagd om er krachtige hardware in te proppen met een Intel i73517U processor en een 128/256GB SSD. De notebook heeft een batterijduur van 7 uur en kan binnen 2 seconden uit de standby modus gehaald worden. Verder heeft de laptop toetsenbordverlichting zodat ook in donkere omgevingen gewerkt kan worden.

[product=zenbook]

lexius
lexius

het nadeel van die dingen is altijd dat door die vorm je, je laat beperken met aansluitingen en dan voornamelijk met usb poorten en soms ook met spelers.

daarom ben ik ook niet zo van de macbook air.

moet btw wel zeggen dat het echt een rip off van de air zeg.

echt zo niet creatief maar goed.

Like Quote
Spirit
Spirit

Allicht. Echter, ik vermoed dat deze form factor toch min of meer de de facto standaard voor de toekomst gaat worden. De tijd zal het leren.

Like Quote
dope2
dope2

Echt hé gewoon het beeldscherm boven het toetsenbord als je hem dichtklapt. Wat een schaamteloze ripp-off weer.

Vroeger waren ze nog innovatief

Like Quote
Spirit
Spirit

Kan een ripp-off zijn inderdaad. Ik kan me echter ook voorstellen dat dit anderzijds onderlinge concurrentie op de markt bevordert wat op een gegeven moment weer leidt tot meer innovatie. Ik verdiep mij niet zo in de laptop-markt, maar als jullie zeggen dat dit weinig originaliteit behelst t.o.v een Macbook Air, dan geloof ik dat best.

Desalniettemin vind ik het een mooi model en wellicht ook een prima alternatief voor de mensen die niks met het bedrijf Apple hebben, maar wel gecharmeerd zijn van het uiterlijk.

Like Quote
Patrick
Patrick

Dit heeft weinig met rip-off te maken. Dit zijn de nieuwe Ultrabooks met intel technologie waardoor ze simpelweg dun zijn.

De Macbooks hebben ook gewoon pc-hardware tegenwoordig en Intel processors.

Qua afwerking verschilt deze wel aardig van een Macbook Air. De klep heeft een heel andere afwerking en het scherm heeft een veel hogere resolutie, dus dat zie je meteen als ze naast elkaar staan.

Like Quote
Gainsbourg
Gainsbourg

Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe macbook pro's met Ivy Bridge processor. worshippy Dit is ook absoluut een mooi dingetje, de nieuwe generatie ultrabooks bevalt me uiterst best.

Like Quote
Spirit
Spirit

Ik kan me niet voorstellen dat gamen met deze laptop helemaal niet te doen is. De prestaties van de videokaart zijn toch deels afhankelijk van het soort spel dat je speelt?

Misschien begrijp ik het niet goed, dus wellicht dat iemand even kan aankaarten wat er precies mis is met dat ding?

Like Quote
Spirit
Spirit

Waarom verwondert het mij niet dat jij dit weer ff moet downplayen naar een toverboek? lolg2

Ik haat je nog steeds niet hoor, daar niet van. thumbsup

Like Quote
Your-Humble-Narrator
Your-Humble-Narrator

De meeste games lopen gewoon op zo'n interne HD kaart, wel niet op volle kracht natuurlijk. Met het oog op de toekomst echter zou ik niet direct voor een onboard HD card gaan.

Op medium settings kan je waarschijnlijk gewoon alles spelen.

Like Quote

Reageren

meer :) :D :( ;) :o :+ :? :7 :/ :X :N :)) :9 :Y 8) :| :$ :'( :* ;( }:| >:) :P B-) :') :9~ B) :r :*) :O :S (8> O-) :Y) :w :z d:)b :Z }) 8)7 |:( *; -O- ^) 7(8)7 *O* _o_ _O-
Afbeelding uploaden