Muziek Entertainment Tech Lifestyle Random

Armin & Mr Probz - Another You

59 reacties 0 likes 10828 pageviews
Patrick
Patrick

In Amerika ook niet, dan ben je een hater.

Maar bij Waves was het ook anders. Daar werd een prima dance remix van gemaakt. Later nog eentje met TI en Chris Brown erop.

Dit is meer zo van: oh de danceplaat was een succes, ik ga maar werken met Armin van Buuren. Maar dit is zelfs crap voor Armin van Buuren begrippen.

Wel bazen als ze dit in een paar uur in elkaar hebben geknald en doekoe maken. Probz mee op de Armin lasershow worldtour met trapezeartiesten en vuurwerk.

Like Quote
Patrick
Patrick

Oh die shit staat al in de top 40 lolg2

http://www.538.nl/programma/23/de-top-40/gemist/detail/24918/armin-elke-keer-is-het-jezelf-weer-opnieuw-uitvinden

Quote:
Armin: 'Elke keer is het jezelf weer opnieuw uitvinden'Jeroen sprak Armin tijdens de Top 40 over zijn nieuwe album. Armin: 'Ik kan, hoe graag ik het ook zou willen, niet twee keer hetzelfde trucje doen. En dat is het met muziek maken: je kan geen formule pakken en dat dan copy-pasten op iets anders en dan heb je weer een hit.' Check het hele fragment.

Deze man lolg2

Like Quote
SILENZER
SILENZER

Steve aoki doet toch niet eens meer de moeite om het te laten lijken of hij draait? lolg2 malloot staat alleen met taarten en weet ik het wat in het rond te springen.

Heerlijke manier om je geld te verdienen lijkt me

Like Quote

Reageren

meer :) :D :( ;) :o :+ :? :7 :/ :X :N :)) :9 :Y 8) :| :$ :'( :* ;( }:| >:) :P B-) :') :9~ B) :r :*) :O :S (8> O-) :Y) :w :z d:)b :Z }) 8)7 |:( *; -O- ^) 7(8)7 *O* _o_ _O-
Afbeelding uploaden